Logga in
Bli medlem
Favoriter (0)

 Vill du testa roliga familjenöjen nu i sommar?

Nu börjar HJÄRTEJAKTEN - vi söker nya testfamiljer!

Vi har gömt 20 små hjärtan Hjärtejakten! på Barnsemester.se. Varje hjärta du och din familj hittar ökar er chans att bli testfamilj. Låt gärna barnen hjälpa till att leta!

Testfamiljernas uppdrag

Ni ska testa så mycket som möjligt på det ställe ni får fribiljetter till.

Ta reda på:

  • Vad kan man göra där?
  • Hur roliga är aktiviteterna?
  • Hur gamla tycker ni att barnen bör vara för att ha glädje av besöket?

När ni kommer hem ska ni betygsätta stället ni besökt, skriva en recension samt lägga in ett par bilder från ert besök.

 

Vilka kan bli Barnsemesters testfamiljer?
Alla med barn mellan 0-17 år. Ni kan vara en singelfamilj eller en parfamilj, ni kan ha många barn eller ett barn, små barn eller stora barn. Alla är välkomna!

Hur anmäler man sig?
1) Välj vilket eller vilka av nedanstående testuppdrag ni är intresserade av .
2) Anmäl ert intresse nederst på denna sida.

Viktigt: Besöket måste göras under sommaren 2017. Entrébiljetterna skickas senast en vecka efter tävlingen är avslutad. Resa, mat och ev boende betalar familjerna själva. Familjerna binder sig även till att skriva recensioner (på svenska) efter sitt besök.

OBS! Resan till och från de olika testfamiljsuppdragen samt eventuellt boende och mat ingår ej.

Navet   Testfamiljsuppdrag:

Navet

Navet Upptäck Navets värld genom experiment, egna tankar och reflektioner tillsammans med andra.

NAVET är en plats fylld av experiment, upplevelser och utmaningar i en spännande miljö. För dig som är nyfiken och vill prova på hur saker och ting fungerar och hänger ihop har Navet en hel värld att upptäcka.

Navet är ett så kallat science center, där du upptäcker hur teknik, naturvetenskap och matte hänger ihop. Experimenten vill väcka din kreativitet och upptäckarglädje om till exempel människokroppen, vattnet, ljuset, universum och hållbar utveckling. Navet är till för upptäcktsresande i alla åldrar...

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Navet!

Läs mer: Navet »

  Navet medverkar på Barnsemesterkortet
Paradise Adventure Golf   Testfamiljsuppdrag:

Paradise Adventure Golf

Paradise Adventure Golf

Paradise Adventure Golf är en kul mix av vanlig golf och minigolf på en temabana. Äventyrsgolfen består av två minigolfbanor med 18 hål uppbyggda i djungelstil på en yta av hela 1500 kvm.

Till skillnad från vanligt spel så slår alla spelarna ut sina golfbollar samtidigt vilket gör det till en roligare spelupplevelse. I slutet av banorna väntar också det nittonde hålet, Lucky 19. Till spelare som klarar detta hål väntar en överraskning.

Paradise Adventure Golf finns bredvid Stadium på nedre plan i Täby Centrum.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Paradise Adventure Golf!

Läs mer: Paradise Adventure Golf »

Liseberg   Testfamiljsuppdrag:

Liseberg

Liseberg AtmosFear är Europas högsta och kanske världens mest spektakulära fritt fall-attraktion.

Välkommen till Liseberg – Nordens största nöjespark. Sedan 1923 har nöjesparken roat sina gäster och erbjuder idag ett 40-tal attraktioner, dans, musik, spel, shopping och god mat. Upplev allt från hisnande åkturer i prisbelönta berg- och dalbanor som Helix och Balder, vrålåket Mechanica och flygäventyret AeroSpin.

För de lite yngre väntar både Kaninlandet med mjuka kaninkramar och karuseller som kittlar i de lite mindre magarna och Barnens Paradis – en fantasifull lekplats i en spektakulär trädgårdsmiljö. På Liseberg finns något för hela familjen!

P.S. Du vet väl om att Liseberg även har öppet under Halloween och jul?

Testfamiljerna får: Entrébiljetter + åkband för hela familjen till Liseberg!

Läs mer: Liseberg »

  Dockyard Hotel, Liseberg och Universeum! medverkar på Barnsemesterkortet
Julita Gård / Pettson & Findus   Testfamiljsuppdrag:

Julita Gård / Pettson & Findus

Julita Gård / Pettson & Findus Se Findus duka till födelsedagskalas och ta hand om sina odlade köttbullar!

Vid sjön Öljaren i västra Södermanland ligger Julita gård, ett stort gods med levande lantbruk och skog. Här visas herrgården med alla sina byggnader.

På Julita gård träffar du Pettson och Findus, Sven Nordqvists populära barnboksfigurer, på deras alldeles egna gård! Gården är uppbyggd tillsammans med Sven Nordqvist och han har även tillverkat möbler och lustiga redskap åt Pettson.  Här får alla besökare vara med i deras lilla värld. Ta del av Findus hyss, gå muckelvandring och hjälp till att mata gårdens får och höns.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Julita gård! Gäller besök under sommaren 2017 dock tidigast v.24.

Läs mer: Julita Gård / Pettson & Findus »

Falu Gruva   Testfamiljsuppdrag:

Falu Gruva

Falu Gruva Under sommaren finns det som mest att göra i Falu Gruva!

UPPTÄCK, LEK OCH LÄR I SVERIGES ÄLDSTA TEKNISKA MUSEUM! Det nya interaktiva gruvmuseet ovan jord bjuder på många prova på-aktiviteter och ger dig en tidsresa från vikingatiden fram till år 2001 då Falun och gruvan blev världsarv.

Falu Gruvas guider älskar att visa dig runt i gruvan som är fylld av berättelser från förr. Till exempel hur de våghalsiga tog sig till jobbet, 200 meter med huvudet före!

Ta med barnen eller barnbarnen. På sommaren finns det som mest att göra men du kan besöka Falu Gruva 360 dagar om året.

Varje dag kan du gå med på en spännande guidad visning i Falu Gruva. Under skolloven är det särskilda barn- och familjevisningar varje dag, 55 meter ner i underjorden. Rekommenderad ålder är 5-9 år och språket är svenska.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Falu Gruva!

Läs mer: Falu Gruva »

Sörsjöns Äventyrspark   Testfamiljsuppdrag:

Sörsjöns Äventyrspark

Sörsjöns Äventyrspark Spännande höghöjdsbanor.

Vid Sörsjöns camping ligger Äventyrsparken för dig som vill prova massor med höghöjdsbanor och linbanor, troligtvis Nordeuropas största samling. Här kan du klättra i hela 18 banor, precis så många gånger du vill, orkar och vågar!

Du får låna utrustning, får en instruktion, får visa att du kan och förstår och får sedan prova våra banor så mycket du hinner.

Barn från 3-4 år kan klättra med vuxens hjälp. Barn under 10 år måste klättra tillsammans med vuxen.

Testfamiljerna får: En äventyrsupplevelse för hela familjen med höghöjdsbanor under 2,5 timma för både barn och vuxna i perioden 17/6- 13/8 (ej midsommarafton) 2017.

Läs mer: Sörsjöns Äventyrspark »

Minivärlden Ljungby   Testfamiljsuppdrag:

Minivärlden Ljungby

Minivärlden Ljungby

Är en upplevelse för hela familjen fylld av miniatyrvärldar, modeller, modelltåg och mycket annat. Passar även den inbitne tågnörden.
Här finns det verkligen något spännande för alla. Och roliga aktiviteter för de yngre.

Upptäck ”Landet Somewhere” med Dr Schultzes fina modelltåg, hus och fina miljöer. Och bygget av ”Lilla Småland” och Bolmenbanan, minilandskap och miniatyrutställningar, historiska berättelser om tåg och mycket annat.

Upplev själv. På Minivärlden Ljungby finns det flera små banor som båda vuxna och barn får köra tåg på. Och varför inte prova på att köra miniroboten Robecka. Eller gör ett eget träd i landskapsverkstaden.

Självklart har de en cafeteria för de fikasugna och ett lekrum för leksugna barn.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Minivärlden Ljungby!

Läs mer: Minivärlden Ljungby »

Sagolandet Tomteland   Testfamiljsuppdrag:

Sagolandet Tomteland

Sagolandet Tomteland I sagolandet Tomteland har du aldrig en lugn stund, här händer spännande saker hela tiden.

Sagolandet Tomteland välkomnar alla, liten som stor, till en värld fylld av fantasi, trolldom och magi. Här kan du besöka Tomtens hem på riktigt!

Inramat i den vackra naturen på Gesundaberget, strax utanför Mora, ligger nämligen Tomtens stora temapark på 160.000 m2 med genuina knuttimrade trähus och fantastiska miljöer. Tomteland inrymmer även trollens rike, skogstomtestigen, Hälgeland och många andra spännande platser.

Själva Tomten har ett hjärta av guld och är älskad utav alla, men i trollriket lurar den ondskefulle och avundsjuke Trollkungen, Ogab, som förstör för Tomtelands innevånare. Det blir tomtenissarnas uppdrag att med hjälp av alla besökare sätta stopp för Ogabs lömska idéer.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Tomteland!

Läs mer: Sagolandet Tomteland »

Tykarpsgrottan   Testfamiljsuppdrag:

Tykarpsgrottan

Tykarpsgrottan Nere i Tykarpsgrottan, tolv meter under jorden har böndernas drängar och pigor brutit kalksten under

I underjorden finns en mystisk värld, en 10 000m² stor labyrint av gångar och pelarsalar, en värld helt skapad av människohänder under århundraden.

Från maj - september anordnas guidade turer ner i grottan. På Tykarpsgrottans hemsida finns tipsfrågor med frågor och fakta som guiden berättar om under turen. Skriv ut, ta med till besöket eller låt barnen pyssla med frågorna på resan hem!

Tänk på att: Temperaturen i gruvan är 8 c°, ta gärna med en varm tröja. Hundar är välkomna ovan jord men får inte följa med ner i gruvan.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Tykarpsgrottan!

Läs mer: Tykarpsgrottan »

Tekniska museet   Testfamiljsuppdrag:

Tekniska museet

Tekniska museet

På Tekniska museet kan du utforska och upptäcka hur allting egentligen hänger ihop. Måla med ögonen, styr med tankekraft och forma i luften – i utställningen MegaMind kan du göra saker du inte trodde var möjligt! Idéer är svaret på alla frågor och lösningen på alla problem.

Utmana dig själv och andra i olika vintersporter i utställningen Winter Games. Hur känns det att skjuta prick med gevär efter en pulshöjande skidåkningsetapp? Och vad är det som får konståkaren att snurra så snabbt?

I Teknoleket kan du testa olika experiment, lära dig hur kugghjul fungerar och testa att flyga i museets flygsimulator. Här hittar du även roliga saker för de yngsta besökarna.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Tekniska museet!

Läs mer: Tekniska museet »

Gröna Lund   Testfamiljsuppdrag:

Gröna Lund

Gröna Lund Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och en stor nöjespark fylld av attraktioner, spel, lotterier och underhållning.

Roliga karuseller för hela familjen, chokladhjul, mysiga restauranger och uppträdanden med välkända artister. Det är sommarkänsla på Gröna Lund!

Vågar du utsätta dig för tidernas värsta fall? Årets nya attraktion på Gröna Lund heter Ikaros, och det är den andra attraktionen av sitt slag i hela världen. Ikaros är ett 95 meter högt torn där du i 90 graders vinkel, alltså helt liggandes, faller fritt mot marken i 90 km/h. Om du inte vågar åka den, finns 30 andra attraktioner, för både stora som små.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter + åkband för hela familjen till Gröna Lund!

Läs mer: Gröna Lund »

Barnsemester.se tackar alla samarbetspartners i Hjärtejakten!

På kartan visas:

Balthazar Science Center
Barnens Gård
Boda Borg i Torpshammar
Bollspelsgolf
Borås Djurpark
BOUNCE
Clip n climb
Dalenium Science Center
Fyrishov
Halmstad Aktivitetscenter
Halmstad Äventyrsland
High Chaparral
JUMP Trampoline Park
Kalmar slott
Kneippbyn Resort Visby
Kreativum
Maserhallen & Aqua Nova
Megazone i Norrland
Nordens Ark
Orsa Rovdjurspark
Toy World
Treewalker
Universeum
Åbergs museum
JUMP Trampoline Park Örebro
JUMP Trampoline Park Umeå


OBS! för att visa avstånd samt ungefärlig körtid och bensinpris t/r.


Barnsemester.se tackar alla samarbetspartners i Hjärtejakten 2017!

Tävlingen är avslutad
 » Värmeguiden
Här är det bäst väder under din semester! Vår väderguide hjälper dig hitta perfekta resmål året om.
 » Familjenöjen
I många länder finns det härliga vattenparker, djurparker och annat roligt.
 » Sök billiga resor
Billiga resor hittar du enklast med hjälp av jämförelsesajter. Bland annat hos oss!
Annons:

 » Tävlingar just nu!
Sol- och skidresor till Medelhavet, Karibien och Alperna.
Vinn ett presentkort med värde 5.000 kr från Langley! »
Vinnarlistan »

 » All inclusive
Onödigt dyrt eller jättebra? Bra att veta om All inclusive »
 » Populära erbjudanden!
AB NOVASOL - Semesterhus och stugor » Med Barnsemesterkortet får du 10 % rabatt på hyresbeloppet!
SnowTrex » Med Barnsemesterkortet får du 450 kr rabatt på din bokning!
Kloka Leksaker » Med Barnsemesterkortet får du 20% rabatt när du handlar lagervaror för minst 250 kr...
Fler erbjudanden »

 » Kryssning

 Till toppen av sidan 
Tipsa oss Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
© Copyright 2003 - 2016
Barnsemester.se