Ingredienser
200 g sockerärtor
200 g haricots verts
200 g broccoli
1 gul paprika
1/2 purjolök
1 knippe rädisor
blandad sallad till 4 personer
1/2 dl olivolja
2 msk balsamvinäger
8-10 kräftstjärtar per person
2 dl Crème Fraiche
1 msk tomatpuré
1 msk sweet chili
salt och peppar
1 knippe gräslök
Sätt på en kastrull med saltat vatten. Lägg sockerärtorna och haricots verts i en hålsil och doppa i det kokande vattnet. Låt broccolin koka några minuter. Låt grönsakerna rinna av. Skär paprikan i mindre bitar och purjolöken i fina strimlor. Skölj rädisorna och snoppa av blasten.
Arrangera sallad på ett fat tillsammans med de övriga grönsakerna. Droppa olja och vinäger över grönsakerna. Krydda med salt och nymald svartpeppar. Blanda kräftstjärtarna med crème fraiche,
tomatpuré, sweet chili, salt och peppar. Lägg upp kräftstjärtarna i mitten på fatet och klipp över gräslöken.