Boende i Norrbotten
Annons

Boende i Norrbotten

Karta
 • Sortera
   Sortera efter avstånd till...
  • Boden
  • Haparanda
  • Luleå
  • Piteå

Semesterboende för barnfamiljer kan vara allt från campingplatser och vandarhem till lyxhotell eller att hyra hus eller lägenhet. Här listar vi barnvänliga campingplatser, vandrarhem och extra barnvänliga hotell.

 » Boende i Norrbotten (27 st)
Boden, Norrbotten
Bodens vandrarhem är centralt beläget mittemot järnvägsstationen och nära centrum med shopping, restauranger och nöjen.
Boden, Norrbotten
Norrfjärden, Norrbotten
Välkommen till Bränna Camping som ligger mitt i centrala Överkalix, där de vackra vattendragen Kalix Älv och Ängesån flyter samman.
Överkalix, Norrbotten
First Camp Luleå (tidigare Arcus Camping) ligger i Norrbotten, i det natursköna Karlsvik, endast 10 minuters bilväg från Luleå centrum.Här finns både camping och stugor och på anläggningen...
Luleå, Norrbotten
En naturskön anläggning belägen på en havsudde med havet som närmsta granne åt tre håll. Här råder tystnaden, lugnet. Vi erbjuder er som gäster fantastik vacker miljö, havet, avskildheten.
Båtskärsnäs, Norrbotten
Piteå, Norrbotten
Jävrebyn, Norrbotten
Kalix camping - unikt belägen vid den orörda Kalixälven men bara ett stenkast från Kalix centrum. Servering med fullständiga rättigheter samt ett brett utbud av aktiviteter för hela familjen.
Kalix, Norrbotten
Välkommen till Tornedalen och Kukkolaforsen. Här upplever du en genuin kulturmiljö med fiskebodar, halstringsbodar, fiskemuseum och vattendrivna kvarnar.
Haparanda, Norrbotten
Norrfjärden, Norrbotten
Hortlax, Norrbotten
Långträsk, Norrbotten
Välkommen till Pajala Camping! Pajala Camping finns söder om Pajala, 1,7 km från centrum, alldeles intill Torneälven i ett naturskönt område.
Pajala, Norrbotten
Pite Havsbad, även kallat Svenska Rivieran, är en femstjärnig familjevänlig anläggning belägen vid en kilometerlång finkornig, långgrund och barnvänlig sandstrand. Cirka 10 mil från...
Piteå, Norrbotten
Sangis, Norrbotten
Ta ett dopp i inomhuspoolen i Scandic Luleås relaxavdelning innan du varvar ner i bastun.
Luleå, Norrbotten
Sikfors Konferens
Sikfors, Norrbotten
I det pittoreska världsarvet Gammelstads Kyrkstad ligger ett myller av små röda stugor runt den gamla kyrkan. Gå på guidad tur, strosa längs de smala gränderna, se skickliga hantverkare,...
Gammelstad, Norrbotten
Vandrarhemmet ligger mitt i naturen mellan sjöarna Björken och Åsunden. Här väntar en barnvänlig trädgård med lekplats och grillar. Kanoter, kajaker och cyklar att hyra. Du bor i trivsamma...
Björkfors, Norrbotten
Med närhet till älvens möte med havet, ligger STF Kalix Vandrarhem. Här råder lugnet. Välkommen hit och upplev alla årstider, den vackra kusten och naturen. Midnattssol. Fina fiskevatten.
Kalix, Norrbotten
Hit kommer man för spännande familjeäventyr, skön rekreation och effektiva konferenser. Vårt breda utbud har något för alla!
Vidsel, Norrbotten
Storstrand ligger strax utanför Piteå, naturskönt och lugnt intill Piteälven. Campingen är barnvänlig med stora ytor. Stugor finns också att hyra.
Öjebyn, Norrbotten
Töre, Norrbotten
Citynära Camping och Gästhamn med maritim känsla, endast 500 meter från Piteå Centrum.
Piteå, Norrbotten
Örnvik ligger fridfullt vid Lule älv. Anläggningens charm sprider ett lugn med en otvungen stämning, det är lätt att tycka om Örnvik. Avståndet till E4, Luleå centrum, Storhedens...
Luleå, Norrbotten
Övertorneå, Norrbotten
Känner du till några spännande ställen som kan vara intressanta för barnfamiljer?
Tipsa oss »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se