Cervinia
Annons

Cervinia

(0 omdömen)
Skidanläggning

Favorit sparadSpara favorit

Cerviniasskidområde består av 33 liftar och 57 nedfarter.

18 st33 st6 st

Att cruisa fram på välpreparerade pister mer än 3 000 meter är en upplevelse. Backarna här passar oss barnfamiljer mycket bra, särskilt om barnen åkt så mycket i sina liv att de klarar sig på egen hand och inte måste gå i skidskola. Här kan ni åka skidor i breda och soliga backar, och med ett liftkort som täcker både Zermatt och Cervinia får ni tillgång till ett enormt skidområde.
Snösäkert ovanför trädgränsen
Cervinia har den bästa snöstatistiken i Italien. Här ligger backarna ovanför trädlinjen vilket gör dem öppna och breda, dessutom ligger majoriteten i solsida. Ett tips är åket från Plateau Rosa ner till grannbyn Valtourneche, en färd på 2 mil. Coolt!
Lagom svårt
Åkningen i Cervinia är generellt sett lagom svår. Men här finns även gott om utmaningar för mer avancerade åkare. Om några i familjen är riktigt duktiga och vill ut på ett äventyr kan ni hyra en bergsguide för en dag och få en oförglömlig upplevelse.
Fun parken är kul
Här finns även en spännande fun park med half pipes och big jumps för skolbarn och ungdomar som gillar att träna på hopp.
Italiensk mat passar på skidsemester
Både vi föräldrar och barnen blir förstås jättehungriga av all skidåkning och frisk luft. I Cervinia finns ett 50-tal restauranger, många av dem lagar god lokal mat och viner från Aosta-dalen.

Bra att veta om Cervinia:
- Hit reser du: dec - apr- Flygplats: Turin- Till flygplats: 12 mil- Från Helsingborg: 154 mil

Hitta
Cervinia
Italien
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Cervinia. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Cervinia har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se