Annons


Vinn en härlig semester på Åland för hela familjen!

På Åland finns det många smultronställen för barn och deras familjer. Efter endast en två timmars trivsam båtresa från Grisslehamn med Eckerö Linjen finner du denna pärla i Östersjön med sandstränder, röda klippor, viltsafari, äventyrsgolfbanor, familjeparken Smart Park, slott och mycket annat roligt.

Vill du vinna en semester på Åland för dig och din familj? Tävla här! »

Eckerö Linjen

Vinst

Ta chansen att vinna ett presentkort värt 3000 kr på Eckerö Linjen!

Botanisera fritt bland Eckerö Linjens stora utbud av boendealternativ runt om på hela Åland samt färdiga resepaket med roliga aktiviteter för både stora och små. Boka sedan det alternativ som passar dig bäst! Vinsten gäller avresa under 2019.

Läs mer: Eckerö Linjen »


Eckerö LinjenÅland ligger endast en två timmars trivsam båtresa från Grisslehamn med M/S Eckerö.

Eckerö LinjenVill du vinna en semester på Åland för dig och din familj? Tävla här!

Åland erbjuder, förutom en vacker skärgårdsnatur, aktiviteter och evenemang som passar hela familjen. Passa på att besöka familjeparken Smart Park i Eckerö där du både lär dig nya saker och har kul på samma gång. I närheten ligger också Leklandet med aktiviteter för både stora och små samt Viltsafari där du får se bland annat hjortar, vildsvin, strutsar och lamor.

Besök också evenemanget Vikingamarknaden i juli, en av Europas största, som ger en inblick i livet under vikingatiden då underhållningen bestod av gycklare och eldakrobatik. På Ålands Sjödagar erbjuds bland annat barkbåtstävling, drakbygge och högläsning. Eller varför inte förlänga sommaren med ett besök på en av höstens höjdpunkter, Skördefesten, där man kan besöka öppna gårdar och hälsa på djuren, hoppa i hö och rida på ponnyer.

Det finns gott om boendealternativ att välja mellan runt om på hela Åland. Boka en stuga vid havet, ett bekvämt boende på hotell i sjöfartsstaden Mariehamn eller välj att bo på ett charmigt gästhem på den åländska landsbygden.

Ta del av Eckerö Linjens stora utbud av boende samt resepaket som förutom boende även inkluderar resa samt aktiviteter. Det finns något för alla smaker, läs mer här »


Tävlingen är avslutad
Här är det bäst väder under din semester! Vår väderguide hjälper dig hitta perfekta resmål året om.
I många länder finns det härliga vattenparker, djurparker och annat roligt.
Billiga resor hittar du enklast med hjälp av jämförelsesajter. Bland annat hos oss!
Annons
Populära erbjudanden
Fri entré för familjens barn på Eslövs Leksaksmuseum
20% rabatt på entrén på Jump Umeå
10% rabatt på entrén på Navet
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Kläppen
Dalarna
Randers Regnskov
Danmark
LEGOLAND® Billund
Danmark
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2020 Barnsemester.se
Barnsemester.se använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt.
Tillåt cookies