Sport och äventyr i Asien
Annons

Sport och äventyr i Asien

Sport- och äventyrsaktiviteter för den äventyrliga familjen. Här hittar du allt från bowling till höghöjgsbanor och grottkrypning.

 » Sport och äventyr i Asien (30 st)
Aktiviteter på Koh Samui
Snorkling, båtturer, naturupplevelser, elefantridning, spa, fyrhjuling, paintball, ziplinor och kurser i thailändsk matlagning. På Koh Samui finns det massor att hitta på och massor att...
Koh Samui, Thailand
Atlantis The Palm
Vattenpark, aquarium och möjlighet att både dyka med tropiska fiskar och att simma med både delfiner och sjölejon.
Dubai
Bakgkok Day Tours
Bangkok Day Tours anordnar allt turer runt historiska platser, delfinturer, turer runt öarna, turer till tigertemplet och turer med elefantridning.
Bakgkok, Thailand
Blue Elephant Thailand Tours
Vandringsturer för hela familjen, elefantridning, ziplinor, forsränning och andra naturäventyr i norra Thailand och Bangkok.
Chiang Mai, Thailand
Djuphavsfiske
Vattnet utanför Dubais kust kryllar av bra fiskeplatser och fullt utrustade båtar med besättning kan hyras för djuphavsfiske från alla marinor via hotell eller lokala företag.
Förenade Arabemiraten
Dubai Ice Rink
Ishallen är av olympisk storlek och har öppet för skridskoåkning för allmänheten.
Dubai, Förenade Arabemiraten
Dykning och snorkling i Bali
Bali erbjuder härlig och mångsidig dykning och snorkling. Här finns fantastiska rev i nordost, stora djur i söder och vrak i öster.
Bali
Dykning och snorkling i Förenade Arabemiraten
Den del av Förenade Arabemiraten som har bäst dyk- och snorklingsmöjligheter är emiratet Fujairah. Även vattnet kring kustspetsen norr om Ras Al Khaimah erbjuder dykning av världsklass.
Förenade Arabemiraten
Dykning och snorkling i Japan
Japans subtropiska klimat med vita ensliga stränder, smaragdgröna hav och glittrande korallrev lockar till bad och dykning.
Japan
Dykning och snorkling i Jordanien
I Jordanien är det populärt att dyka i den klarblåa Aqaba-viken som är fylld med koraller. Havet här är väldigt lugnt och temperaturen varierar mellan 20 och 27°C.
Aqaba-viken, Jordanien
Dykning och snorkling i Malaysia
Malaysia har tropiska öar med palmstränder och vit sand, kristallklart vatten, korallrev och atoller, massor av färgglada fiskar, stora havssköldpaddor, bråda havsdjup och vrak från fartyg...
Malaysia
Dykning och snorkling i Maldiverna
Här finns allt från små tropiska revfiskar till bjässar som den majestätiska valhajen. Det finns även chans att få dyka med mantor, olika hajar, örnrockor och svärdfiskar.
Maldiverna
Dykning och snorkling i Sri Lanka
Sri Lanka har hundratals dykplatser runt on med både vackra korallrev och bergsformationer, undervattensgrottor och skeppsvrak.
Sri Lanka
Dykning och snorkling i Thailand
Den bästa dykningen i Thailand finns runt Phi Phi öarna, Koh Lanta samt ute vid Similan och Surin Islands.
Ao Nang Krabi, Thailand
Dykning och snorkling i Vietnam
Vattentemperaturerna i Vietnam ligger mellan 25 och 30 grader och det finns massor av koraller, anemoner och mindre fiskar.
Vietnam
Golf i Förenade Arabemiraten
Framförallt Dubai och Abu Dabi lämpar sig perfekt för en golfsemester under den svenska vintersäsongen. Här finns många förstklassiga golfbanor och det anordnas stora internationella...
Förenade Arabemiraten
Golf i Thailand
Thailands golfbanor bjuder på spännande utmaningar. Det finns kuperade banor, platta banor, stora banor och små banor och det går lika bra att spela året om.
Thailand
Golf på Bali
Bali är hem till ett par av Asiens bästa och mest utmanande golfklubbar, bland annat New Kuta Golf & Icean View och Bali Golf And Country Club.
Bali
Golf på Sri Lanka
Sri Lanka är inte en klassisk golfdestination men här finns flera banor med hög klass och olika utmaningar och hinder. Alla golfklubbar har lyxiga restauranger och stora pooler.
Sri Lanka
Grottor och grott-tempel
Sri Lanka har flertalet grottor och grott-tempel som är öppna för turister.
Rambukkana, Sri Lanka
Kamelsafari
En av de mest oförglömliga och förtrollande upplevelser man kan ha i Indien är att uppleva dess vidsträckta öknar från kamelryggen på ett kamelsafari och slå läger under stjärnorna.
Indien
Phuket Riding Club
Phuket Riding Club, nära Rawai Beach, erbjuder ridturer i djungeln eller på stranden. Hästarna passar nybörjare likväl som barn.
Phuket, Thailand
Siam Safari
Naturutflykter och elefantridning. Det finns många olika paket att välja mellan. Utflykter under några timmar till flera dagar med övernattning i lyxiga tält med eget tillhörande badrum...
Phuket, Thailand
Ski Dubai
Ski Dubai är en inomhusskidanläggning med möjighet för både skidåkning, snowboar, pulka och snölekar.
Dubai, Förenade Arabemiraten
Sumobrottning
Att titta på sumobrottning är en spännande och mycket traditionell japansk upplevelse. Sex stora turneringar hålls under året i Tokyo, Osaka, Nagoya och Fukuoka.
Japan
Surf och vattensporter
Surfa, kitesurfa, kör vattenskodor, wakeboard och vattenskoter. Eller testa white river rafting!
Rambukkana, Sri Lanka
Thailand Tours Center
Turer till tigertemplet, simma med delfiner, djungeläventyr, middagskryssningar och elefantridning. Thailand Tour Center anordnar massor av olika utflykter runt om i Thailand.
Thailand
Wadi Adventure
Adrenallinfyllda vattenäventyr. Wadi Adventure är en konstgjord plats för forsränning, kajakpaddling och surfing och byggd vid foten av det majästätiska Jebel Hafeet.
Abu Dabi, Förenade Arabemiraten
Wild Wadi Water Park
Dubais största vattenpark med flertalet pooler och vattenrutschkanor för hela familjen. Här finns också surfsimulatorer.
Dubai, Förenade Arabemiraten
Ökensafari
Safaris, guidade turer och andra aktiviteter bland sanddynerna i öknen. Att köra off-road i öknen är ett populärt nöje i Dubai och fordon finns att hyra både med och utan guider från nästan...
Dubai, Förenade Arabemiraten
Känner du till några spännande ställen som kan vara intressanta för barnfamiljer?
Tipsa oss »
Annons
Annons
Populära familjenöjen
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se