Minigolf i England
Annons

Minigolf i England

Karta
  • Sortera
      Sortera efter avstånd till...
    • London

Minigolf, eller äventyrsgolf som det ibland även kallas, är en rolig aktivitet för hela familjen. Förutom tipsen här nedanför brukar det även finnas minigolfbanor vid campingplatser och i stadsparker.

 » Minigolf i England (7 st)
Paradise Wildlife Park
Paradise Wildlife Park är Storbritanniens mest interaktiva djurpark, här får besökarna båda röra och mata många av djuren. Några av djuren som bor i parken är bland annat tigrar, lejon,...
Browbourne, Sydöstra England
Pleasure Beach
Pleasure Beach Great Yarmouth är en populär turistattraktion som ligger precis vid havet. Det är en traditionell nöjespark med många roliga karuseller samt en minigolfbana,...
Great Yarmouth, Östra England
The Butterfly & Wildlife Park
Här finns hundratals fritt flygande fjärilar och fåglar. Ni kan också se reptiler (bakom glas) och myrorna i sin myrstack.
Spalding, England (Östra Midlands)
Volks Electric Railway
Volk's Electric Railway är en av de äldsta elektriska järnvägarna i världen och går praktiskt nog mellan Marinan Black Rock och Akvariet vid Brighton Pier. På vägen stannar det vid...
Brighton, Sydöstra England
Wellington Country Park
Stor park med flera lekplatser, en stor sjö, naturstigar, minigolfbana och bondgårdens djur.
Reading, Sydvästra England
Wookey Hole Caves & Papermill
Dinusaurier, feer, underjordiska grottor och piratgolf!
Wells, Sydvästra England
Xscape Castleford
Äventyr och underhållning! Här finns bland annat en skidbacke inomhus, bergsklättring, äventyrsgolf, bowling, laser game och en biograf.
Castleford, England (Yorkshire och Humber)
Känner du till några spännande ställen som kan vara intressanta för barnfamiljer?
Tipsa oss »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se