Alla familjenöjen i Mauritius
Annons

Alla familjenöjen i Mauritius

Familjevänliga attraktioner, roliga utflykter, sevärdheter, nöjen och andra tips på aktiviteter för barnfamiljer i Mauritius. Här får du tips om vad som är värt att se och göra på er familjesemester.

 » Sökträffar (10 st)
Black River Gorges National Park
Black River Gorges National Park är en nationalpark på sydvästra Mauritius. Här finns två informationscentra, picnicområden och över 60 kilometer vandringsspår.
Savanne, Mauritius
Casela Nature Park
Gå med lejon, vandra förbi lata floder eller hoppa från toppen av raviner och vattenfall i canyon swinging - en annorlunda form av bungyjumping, eller längs de långa ziplinorna.
Plaines Wilhems, Mauritius
Dykning och snorkling i Mauritius
Det finns gott om möjligheter för marina aktiviteter på Mauritius. Blue Bay anses vara den bästa bästa stranden för snorkling i Mauritius. Här finns också möjlighet för surfing, trampbåt,...
Mauritius
Golf på Mauritius
Mauritius bjuder på tropiska golfmöjligheter.
Mauritius
Ile aux Aigrettes
Naturreservatet Ile aux Aigrettes ligger utanför Mauritus kust och är hem till flera arter som inte finns i det vilda någon annan stans i världen och här läggs det ner mycket arbete på att...
Mauritius
La Vanille Réserve (The Crocodile Park)
La Vanille Réserve kallas ofta för The Crocodile Park eftersom parken är hem till över 2000 krokodiler. Här finns även det största antalet uppfödda sköldpaddor i världen - över 1000 stycken...
Mauritius
Mauritius Aquarium
Aquariumet består av fem byggnader omgivna av en tropisk trädgård och här får besökarna lära sig mer om det marina livet rint Mauritius kust.
Pointe Aux Piments, Mauritius
Mauritius Museums
Marutitius har flertalet museum bland annat Natural History Museum, Robert Edward Hart Memorial Museum, Sookdeo Bissoondoyal Memorial Museum, Sir Seewoosagur Ramgoolam Memorial Centre for...
Mauritius
Pamplemousses Gardens
Pamplemousses Gardens är den tredje äldsta botaniska trädgården i världen och dess internationella samling av växter är imponerande.
Port Louis, Mauritius
Utforska Mauritius med båt
Ta en speedboat från Trou d'eau Douce till ön Ile aux Cerfs stränder, golf och vattensport eller spendera en lugn dag på en catamaran.
Mauritius
Känner du till några spännande ställen som kan vara intressanta för barnfamiljer?
Tipsa oss »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se