Ischgl
Annons

Ischgl

(2 omdömen)
Skidanläggning

Favorit sparadSpara favorit

Ischglsskidområde består av 116 nedfarter. Fallhöjden är 220000 meter.

50 st55 st11 st

Ischgl är den lilla charmiga orten i Paznauntal i västra Österrike. Hit kan alla åka, både partygänget, barnfamiljer och äldre. Här blandas disco med ”umpa-bumpa” friskt och charmigt. I backen finns mysiga uteserveringar, en del med livemusik. Skidåkningen blir aldrig för svår och liftköer ser man sällan.

Idalp är "solbacken" på 2000 meters höjd. Där kan ni stanna en stund varje dag så har ni garanterat en fin solbränna med er hem. Ischgls vassaste åkning hittar ni vid Höllenspitze och Pardatschgrat. Har ni lite större barn/tonåringar som är redo för att prova puckelpist så kan vi tipsa om att en av de bästa puckelpisterna finns i Ischgl, vid Palinkopf, systemets högsta, med hela 900 fallhöjdsmeter. Det är också därifrån ni kan åka 8 km nerför tills ni hamnar i Samnaun, Schweiz, med en av världens största dubbeldäckarkabiner. Byn är dessutom skattefri. Här är det många som vill shoppa.

Hitta
Ischgl
Österrike
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.

Tourismusverband Ischgl/Paznaun Hnr. 320 6561 Ischgl , Postfach 6561

OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Ischgl. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till

Snittbetyg

Ischgl har snittbetyg 9 av 10.
Betyget baseras på recensioner från 2 familjer. Alla recensioner »

Roligt för alla
Har varit där många gånger.Är oftast 3 familjer som åker, och vi har en stor ålders- och kunnighets- spridning. Men alla hittar något som p...
Läs mer »
Toppen
Kanonfint system. Underbara backar, oxå hade vi sol nästan hela veckan. Det sämsta: liftkorten var dyra och ska man hyra skidor så kostar det...
Läs mer »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se