Matrei
Annons

Matrei

(8 omdömen)
Skidanläggning

Favorit sparadSpara favorit

Matreisskidområde består av 9 liftar och 10 nedfarter. Längsta nedfart är 113000 meter.

3 st4 st3 st

Matrei in Osttirol är litet, charmigt och lugnt. Här finns inget ”rajtantajtan” men det är ju ändå inte särskilt aktuellt för oss som reser med barn, så det är skönt att slippa discodunket på kvällarna.

Matrei ligger vackert i nationalparken Hohe Tauern, med panorama över Österrikes högsta berg Gross Glockner, 3797 m.ö.h. Skidområdet kallas Goldried och har långa härliga pister för både vana åkare och nybörjare.

Åker ni från "Grytan" ner till dalen får ni en lång, härlig åktur. På samma liftkort kan ni även få orterna S:t Jakob och Lienz, som båda har mysig och varierande skidåkning. Lienz med sina 12 000 invånare är enda staden och tillika huvudstad i Östtyrolen. En vänlig, gästfri och livlig stad med avspänt folkliv. S:t Nikolaus-kyrkan från 1200-talet är mycket vacker och definitivt värd ett besök.

Hitta
Matrei
Österrike
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.

Informationsbüro Matrei in Osttirol
Rauterplatz 1
A-9971 Matrei in Osttirol, Österreich

OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Matrei. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till

Snittbetyg

Matrei har snittbetyg 8 av 10.
Betyget baseras på recensioner från 8 familjer. Alla recensioner »

Matrei - lagom stort med barn
Har varit i Matrei flertalet gånger då min mans familj har haft andelslägenhet här, vilket var poppis på 80-talet. När vi sedan själv har s...
Läs mer »
bbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrraaaaaa
bra mat,rum,hotell
Läs mer »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se